PSZ Bijdehandjes

Een warm welkom voor ieder kind staat bij Kinderopvang BijdeHandjes centraal! Wij vinden het belangrijk dat jonge kinderen opgroeien in een liefdevolle omgeving, met oog voor ieder kind als individu. Ieder kind is uniek! Binnen de muren van de Eben Haëzer school bieden wij Peuteropvang aan voor kinderen vanaf 2 jaar.

Wij gaan samen met uw kind op ontdekkingsreis en doen dat met passie en liefde voor ieder kind. We handelen hierbij vanuit onze christelijke identiteit. Een aantal kernwoorden die hierbij horen zijn: vertrouwen, eerbied, respect, eerlijkheid en geduld. Alles draait om een fijne sfeer en een vertrouwd gevoel.

Onze Peuteropvang is extra geschoold in het begeleiden van kinderen met een VVE-indicatie. VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie en is met name bedoeld voor kinderen met een (dreigende) taalachterstand. Wij bieden intensieve zorg en aandacht, waarbij vooral de taalontwikkeling extra aandacht krijgt. Dankzij onze gediplomeerde leidsters hebben wij de kwaliteit in huis om ook kinderen die deze extra ondersteuning nodig hebben te begeleiden.

De Peuteropvang is geopend op dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagmorgen. Kijk voor meer informatie op onze website: www.bijdehandjes.info